Nya valpar mycket nära nu!

06.03.2015 09:39
 
Vår tik, Svartågårdens Kazandra, är nu konstaterad dräktig och beräknas föda sina valpar den 27/3. Pappan till valparna heter Svartågårdens Lennon, en mycket trevlig, medelstor,kraftfull, välpälsad hanhund med en välkänd pappa från Norge, Rothcos Ashan Kahn och en moderslinje med Svartågårdens Garzia som mamma.
Kazandra är en behaglig, mentalt stark,kraftfull och välpälsad tik. Hon är fallen efter våra egna uppfödda avelshundar, Svartågårdens Zeppo och Svartågårdens Kajsa med bruks-och utställningsmeriter på sina CV:n Kazandra kommer att föda sin andra kull. Hennes första kull bestod av 8 hanar och 4 tikar,placerade hos duktiga valpköpare,där de är mycket omtyckta och fyller funktionen som sällskaps-lydnads- bruks- och utställningshundar.
Valparna kommer att levereras omkring den 22/5, registrerade i Svenska Kennelklubben med namn på Q, veterinärbesiktigade, vaccinerade,chipmärkta,
avmaskade och doldafelförsäkrade.
Vi har stamtavlemässigt arbetat med vår tiklinje i 32 år och har gott hopp om att gå vidare med någon avkomma från den kommande kullen.
Vid intresse: Välkommen till kontakt och besök för att kunna se och träffa föräldradjuren!
 

 

Bild använd under Creative Commons från Gruenewiese86  © 2014 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode